Een strategische partner...

Beschouw het opzetten en onderhouden van een gezonde informatiehuishouding als een essentieel bedrijfsproces en zet de expertise in van een strategisch partner en specialist als KVL.

KVL is vooral een inspirerend en leuk bedrijf om voor en mee samen te werken. Bij ons staat IT staat voor Inspiratie Technologie. Passie voor de mens, het vak en technologie. We zijn altijd persoonlijk betrokken bij de vraag, kritisch over de oplossing en samen trots op het eindresultaat. Door verder te kijken dan de vraag, helpen wij onze relaties op een efficiente manier hun doel te bereiken.

We zijn vakidioten en willen altijd het beste resultaat bereiken voor een klant. Geen jaren projecten, maar snel resultaat. Gedreven, handen uit de mouwen. 
Kleur je data

KVL Inspiratie Technologie helpt organisaties om meer uit zichzelf te halen. Hun grijze massa te laten werken. Data die ongebruikt ligt opgeslagen, zetten wij om in informatie. Over kansen, klanten, risico’s en bedreigingen. Zo komt u te weten waar uw organisatie goed in is. En vooral: waar het beter kan. Kleur je data. Met KVL.
 


 

Business Intelligence trainingen maart 2017

Business Intelligence trainingen maart 2017

Zie hier het complete trainingsoverzicht maart - april 2017 bij ons in de Van Ne
lees verder
20 jaar KVL Inspiratie Technologie

20 jaar KVL Inspiratie Technologie

Feest bij KVL Inspiratie Technologie! Vandaag 1 september 2016 bestaat KVL preci
lees verder