Een strategische partner...

Beschouw het opzetten en onderhouden van een gezonde informatiehuishouding als een essentieel bedrijfsproces en zet de expertise in van een strategisch partner en specialist als KVL.

KVL is vooral een inspirerend en leuk bedrijf om voor en mee samen te werken. Bij ons staat IT staat voor Inspiratie Technologie. Passie voor de mens, het vak en technologie. We zijn altijd persoonlijk betrokken bij de vraag, kritisch over de oplossing en samen trots op het eindresultaat. Door verder te kijken dan de vraag, helpen wij onze relaties op een efficiente manier hun doel te bereiken.

We zijn vakidioten en willen altijd het beste resultaat bereiken voor een klant. Geen jaren projecten, maar snel resultaat. Gedreven, handen uit de mouwen. 
Kleur je data

KVL Inspiratie Technologie helpt organisaties om meer uit zichzelf te halen. Hun grijze massa te laten werken. Data die ongebruikt ligt opgeslagen, zetten wij om in informatie. Over kansen, klanten, risico’s en bedreigingen. Zo komt u te weten waar uw organisatie goed in is. En vooral: waar het beter kan. Kleur je data. Met KVL.
 


 

KVL Scherp Talent Informatiemiddag

KVL Scherp Talent Informatiemiddag

Net afgestudeerd en/of heb je maximaal drie jaar ervaring en volop ambitie om aa
lees verder
Beschikbaar: Masterclass IBM InfoSphere DataStage. Aanvang maandag 20 maart 2017 (5/10 dgn)

Beschikbaar: Masterclass IBM InfoSphere DataStage. Aanvang maandag 20 maart 2017 (5/10 dgn)

Masterclass IBM InfoSphere DataStage (5 of 10 dagen)
lees verder